NetGroup Energy AB

NetGroup Energy grundades 2014. Vi är en sammanslutning av specialiserade konsultbolag inom olika teknikområden som kompletterar varandra och utgör en helhet. Vår ambition är att bli ett ledande teknikkonsultföretag med helhetsåtaganden inom svensk energiindustri.

NetGroup Energy kombinerar det mindre företagets effektiva och kreativa organisation med det stora företagets möjligheter till stora åtaganden.

Med fokus på partnerskap och långsiktighet tillvaratar vi möjligheten till inbördes kompetensväxling och kompetensöverföring och återanvänder smarta lösningar.

Genom vår mångfald av spetskompetenser erbjuder vi våra kunder en både djup & bred kunskap inom området energiteknik. Vi tillhandahåller såväl teknikkonsulter på plats som kompletta projektåtaganden i egna lokaler och outsourcing av hela ansvarsområden.

NetGroup Energy har ca 500 ingenjörer varav ett 100-tal med kompetens inom kärnkraft. Vi är redan väl etablerade som företag i branschen, bland annat som A-leverantörer till Vattenfall, och fortsätter etablera oss på bred front till såväl större som mindre kunder.

Vi har kontor i Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm, Uppsala och Södertälje.

NetGroup Energys ägarbolag

Conmore Ingenjörsbyrå
Conmore IngenjörsbyråÄgarbolag
FS Dynamics
FS DynamicsÄgarbolag
Infotiv
InfotivÄgarbolag
RiskPilot
RiskPilotÄgarbolag