Netgroup Energy är en sammanslutning av specialiserade konsultbolag inom olika teknikområden. Varje bolag står för spetskompetens inom sitt område och genom att komplettera varandra utgör vi en helhet. Vår ambition är att bli ett ledande teknikkonsultföretag med helhetsåtagande inom svensk energiteknik. Som en del i vårt utbud erbjuder vi utbildning och kurser inom områdena industriteknik, energiproduktion, projektutveckling, kvalitetsledning och ekonomi.

Vi erbjuder flexibla öppna grupputbildningar till fasta priser inom de områden som presenteras ovan. Vi har dessutom möjlighet att skräddarsy kurser efter specifika behov enligt gällande teknikkonsultavtal. Alla våra kursledare har fördjupad kompetens och praktiskt erfarenhet inom sitt utbildningsområde.

Netgroup Energy är ramavtalsleverantör till Vattenfall inom de områden som presenteras på denna sida. Mer information om Netgroup Energy och våra ägarbolag, Conmore, FS Dynamics, Infotiv och Risk Pilot, hittar du på vår hemsida.

Beställning och support

Beställning av en kurs gör du enkelt genom att fylla i Vattenfalls webb-order, som du hittar Här.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om innehållet i våra kurser eller om du vill ha hjälp att sy ihop en skräddarsydd kurs inom något av våra utbildningsområden.

Kontakt:

Emma Yazdani
Netgroup Energy AB
Tel: +46 760 00 39 37
E-post: utbildning@netgroupenergy.se